Werkwijze & tarief

Werkwijze & tarief


In de praktijk te Asse ben ik afwisselend op maandag en dinsdag aanwezig. Op woensdag en vrijdag kan je me vinden in Ruimte Groene Vallei (Gent). Voor meer info over de praktijk in Gent klik hier!

Wil je mij contacteren voor een gesprek, dan kan dat via het contactformulier of via mail, dit heeft de voorkeur boven telefonisch contact, omdat ik de telefoon vaak niet kan beantwoorden. Zoals je kan lezen in het aanbod, werk ik rond bepaalde thema’s. Andere hulpvragen verwijs ik graag door naar collega’s. Schets daarom even je hulpvraag, zodat ik alvast kan inschatten of je bij mij aan het juiste adres bent.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we in op wie jij bent en wat jouw hulpvraag is. Samen bekijken we je huidige situatie en waar jij nu nood aan hebt. Daarna bespreken we welke verwachtingen jij hebt van de begeleiding. Op het einde van het gesprek kan je beslissen of je verder wilt gaan met de begeleiding.

Vaak is het moeilijk om in te schatten hoeveel gesprekken er nodig zullen zijn. Ook de frequentie bepalen we samen. Meestal is dit tweewekelijks, maar dit kan op jouw vraag ook meer of minder frequent zijn.

Vertrouwen en een veilig kader zijn belangrijk aspecten van de begeleiding. Als psycholoog ben ik ook gebonden aan een strikt beroepsgeheim en hecht ik veel belang aan een authentieke therapeutische relatie.

Gesprekken in de praktijk te Asse duren 55 minuten en kosten 60 euro. Koppelgesprekken duren 75 minuten en kosten 75 euro.
Door hogere vaste kosten zullen de gesprekken in Ruimte Groene Vallei resp. 65 (50′) en 75 (65′) euro kosten.
Betalen kan cash of met de Payconiq/Bancontact App. 

Terugbetaling wordt voorzien door sommige mutualiteiten, je neemt best even contact op met jouw mutualiteit hierover. 

Annuleren kan tot 24u voor de afspraak, nadien wordt een halve consultatie in rekening gebracht.


Contacteer mij

AANBOD

Psychologische begeleiding

Psychologische begeleiding

Wat ik wil bieden in mijn praktijk is een ruimte waarin er tijd is voor jouw verhaal...

Seksuologische begeleiding

Seksuologische begeleiding

Naast psychologische begeleiding kan je in de praktijk ook terecht voor seksuologische begeleiding...

Yoga

Yoga

In de praktijk kan je ook terecht voor 1-op-1 yogalessen...

Through others we become ourselves

Through others we become ourselves

Lev Vygotsky