Psychologische begeleiding

Psychologische begeleiding

Wat ik wil bieden in mijn praktijk is een ruimte waarin er tijd is voor jouw verhaal. Een plek waar je terecht kan om opnieuw perspectief te vinden. In alle veiligheid gaan we samen op pad. Als psychologe ben ik sinds 2017 werkzaam in de oncologie en palliatieve zorgen. Ook in mijn praktijk kan je daarom terecht met vragen of zorgen over het omgaan met chronische ziekte en voor rouw en verliesbegeleiding.Andere thema’s waarvoor je terecht kan zijn:
  • Zelfbeeld/lichaamsbeeld

  • Zelfzorg


Raak je soms overweldigd door alle verwachtingen die het dagelijkse leven en de ratrace jouw kant op gooien? Zorgen bepaalde gebeurtenissen of ervaringen voor onrust? Samen zoeken we naar mentale en fysieke manieren van zelfzorg.
  • Relationele problemen


Communicatieproblemen, verschillende verwachtingen of bepaalde patronen kunnen een relatie stevig onder druk zetten. Wanneer jullie er samen er niet uit geraken, kan het zinvol zijn iemand van op afstand mee te laten kijken. Is het niet mogelijk om samen met je partner te komen? Ook in een individuele begeleiding kan er stilgestaan worden bij relationele problemen.


Om een optimale zorg te verlenen, kies ik ervoor om bepaalde thema’s door te verwijzen naar collega’s. Ben je niet zeker? Vul het contactformulier in en we bekijken samen je vraag!